Header logo
 • nl
 • en
 • nl
 • en
 • Rob Rijnhout

  big-data

  Rob is sinds 2001 bij Hypercube verantwoordelijk voor beleidsadvies en projectmanagement in het openbaar vervoer. Al sinds 1994 is hij betrokken bij de OV-sector, in 2003 werkte hij aan de MKBA voor de OV-chipkaart. Recente projecten zijn de opbrengstmonitor voor vervoerbedrijven en decentrale overheden, en het ontwerp en implementatie van een nieuw assortiment dat de mogelijkheden van de OV-chipkaart benut.

  Voor deze intensieve betrokkenheid bij het OV, doorliep Rob Rijnhout een carrière van systeemontwikkelaar tot informatiemanager in de levensmiddelenbranche, na afloop van zijn studieperiode (andragogie, Nijmegen). Met zijn brede achtergrond en multidisciplinaire invalshoek houdt hij oog voor de diverse belangen op het vlak van organisatie, IT, financiën en markt.

  Rob is een consultant/ projectmanager op zoek naar stevige uitdagingen. Hij is een actie-, doel- en resultaatgerichte vernieuwer en bekijkt uitdagingen vanuit een multidisciplinaire invalshoek (organisatie, IT, financieel-economisch, markt). Hij is een motiverende en enthousiasmerende teamspeler en coach: ervaren, open, collegiaal, loyaal, flexibel. Hij is een logisch en analytisch denker en denkt van-uit mogelijkheden en kansen. Bovendien is hij communicatief vaardig, bezit hij een gezonde hoeveelheid inlevingsvermogen en heeft hij goed oog voor diverse belangen op diverse niveaus.